HALLITUS

 

Vesa Helkkula

Vesa Helkkula

DI, MBA, hallituksen puheenjohtaja, Aplicom Oy:n toimitusjohtaja. Vesa Helkkulalla on 20 vuoden kokemus kansainvälisten ICT yritysten johtamisesta mukaanlukien pörssiin viennistä, MBO-järjestelystä, yritysostoista ja yritysten käynnistämisestä. Hän on toiminut aiemmin Tecnomen Oyj:n ja Computec Oy:n toimitusjohtajana sekä Nokia Mobile Phonesin yrityssuunnittelujohtajana.


 

flower

Ari Korhonen

DI, yksityissijoittaja Ari Korhosella on yli 25 vuoden kokemus kasvuyritystoiminnasta ja erityisesti kansainvälistyvistä kasvuyrityksistä. Ari toimi pitkään yrittäjänä kansainvälisen ohjelmistoyrityksen Komartekin toimitusjohtajana sekä hallituksen puheenjohtajana.


 

Jyrki Salminen

Jyrki Salminen

DI, yksityissijoittaja. Jyrki Salminen on toiminut yli 20 vuotta Nokian johtotehtävissä, viimeisimpänä myynti- ja globaali kanavajohtajana vuoteen 2013 asti. Tätä ennen Jyrki Salminen vastasi mm. Nokia Multimedia -teollisuusryhmän myynnistä ja Nokian Go-to-market aktiviteeteista.


 

Timo Saini

Timo Saini

KTM, Timo Saini on kokenut liikkeenjohtaja ja toiminut mm. Yhtyneet Kuvalehdet Oy:n, Talentum Oyj:n ja Valitut Palat – Reader’s Digest Oy:n toimitusjohtajana. Vuodesta 2002 lähtien Timo on keskittynyt yritysten hallitustyöhön ja toimii useiden yhtiöiden hallituksissa. Timon erikoisosaamisalueita ovat hallitustyön käynnistäminen, hallitustyön arviointi sekä corporate governance –kysymykset.