Haemme Myyntipäällikköä

13.09.2016, Myyntipäällikkö

”Helptenillä myyntipäällikön työ on palkitsevaa ja haastavaa. Meillä on tarjolla kaikille potentiaalisille asiakkaille aina jotain, joka aidosti hyödyttää heidän liiketoimintaansa. Joko jo valmis tuotteemme tai voimme ohjelmoijiemme kanssa räätälöidä aivan omanlaisensa ratkaisun. Ensi hetkestä lähtien tajusin sen potentiaalin, joka Helptenissä on.” –Rikke-Pekka Innilä, Helptenin myyntipäällikkönä vuoden 2016 alusta lähtien.

Jatkamme myyntitiimin vahvistamista ja etsimme nyt Espoon toimistollemme vahvistukseksi MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kyntesi IoT-alalla, jossa vain taivas on rajana. Työtehtävänäsi on ennen muuta löytää uusia asiakkaita, mutta jo nykyisissä asiakkaissammekin sinulla riittää työtä.

Työnkuvasi on käyttäjälähtöisten sovellusten ratkaisumyyntiä sekä jo valmiin tuotteen/palvelun myyntiä yritysasiakkaillemme. Me luotamme työntekijöihimme: onnistumisesi mittareina eivät ole puhelinsoittojen tai tapaamisten määrä, vaan se, mitä saat aikaan. Toiminta-alueenasi on Etelä-Suomi.

 

Hakemamme henkilö on:

-Persoonana positiivinen, aktiivinen ja säteilevä.

-Toimintatavaltaan itsenäinen, tuloshakuinen ja ratkaisukeskeinen.

-Vaihtelevasta työtahdista nauttiva: osan kaupoista teemme hyvinkin nopealla vauhdilla, kun taas toiset vaativat pitkäaikaisen projektin, jossa myös ohjelmoijamme ovat tukenasi.

-Näyttänyt jo kyntensä B2B-myynnissä, mieluiten ohjelmistoalalla. Arvostamme myös jos sinulla on kokemusta autoalasta, mutta tämä ei ole välttämätöntä.

 

Tarjoamme:

-Huippuluokan tuotteet ja palveluratkaisut vahvasti kasvavalla alalla.

-Haastavan tehtävän mielenkiintoisessa asiakaskentässä ja arvostetussa yrityksessä.

-Hyvän työilmapiirin ja mukavat kollegat.

 

Työssä vaaditaan oman auton käyttömahdollisuutta. Palkkausmallimme on pohja + provisio tehdyistä kaupoista. 

Rekrytoinnin alkuvaihetta Helptenin kanssa hoitaa rekrytointikonsultti Mikko Kaikkonen. Huom! Haluamme toimia läpinäkyvästi jo rekrytoinnin alkuvaiheessa, siksi annamme sinulle mahdollisuuden keskustella työstä helpteniläisen Rikke-Pekka Innilän kanssa, puh: 050 3011295. Rikke on ollut Helptenin palveluksessa vajaan vuoden myyntipäällikön toimessa ja hän osaa kertoa, minkälaista on jokapäiväinen toiminta Helptenillä melko vähän aikaa sitten aloittaneen henkilön näkökulmasta.

Täytä tietosi, liitä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 26.9 mennessä (huom! hakuaikaa jatkettu aiemmasta päivämäärästä 4.9.2016). Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa Mikko Kaikkonen, 0405773768 tai mikko.kaikkonen@rekrytointitalli.fi