Ajoneuvo, joka laskuttaa itse, kun sinä keskityt töihisi

16.02.2021, Helpten

Otsikko voi kuulostaa tulevaisuuden tieteisfantasialta, mutta se on jo nykypäivää. Ajoneuvo on mahdollista laittaa laskuttamaan itse ajomääristään ja erinäisistä työtehtävistään kotimaisen Helptenin avulla.


Helptenin automaattisesti matkat kirjaava kotimainen ajopäiväkirjapalvelu vapauttaa käyttäjän vanhanaikaisista paperi- ja Excel-kirjauksista, eikä päivän aikana tarvitse miettiä tai laskea miten paljon tulikaan ajettua. Automaattinen seuranta vapauttaa työaikaa, kohdentaa resursseja ja lisää turvallisuutta kaluston hallinnassa. Eräälle asiakkaallemme tekemämme kyselyn mukaan 68 prosenttia automaattisen ajopäiväkirjan käyttäjistä kertoi säästäneensä aikaa 1-3 tuntia, ja 24 prosenttia 4-7 tuntia kuukaudessa. Mikä hienointa, kaikki vastaajat suosittelisivat palveluamme muillekin.
Kotimaisena palveluna vastaamme mm. Finavia kenttäkaluston ja Destian ajoneuvojen ja työkoneiden reaaliaikaisesta seurannasta. Olemme näin edesauttamassa lentokentän turvajärjestelyjä mahdollistamalla koko kaluston reaaliaikaisen paikannuksen. Myös 800 tyytyväistä kiinteistövälittäjää on jo ottanut palvelumme käyttöönsä.

 

Sinä tilaat, me hoidamme loput


Ohjelmamme on helppo käyttää ja vaivatonta asentaa mihin ajoneuvoon tahansa. Järjestelmä kirjaa kaikki ajot automaattisesti. Käyttäjän tarvitsee vain valita ajaako hän työ- vai yksityisajoa. Raportin voi tehdä kuukausittain tai haluttuina ajanjaksoina. Esimiehen puolestaan on helppo hyväksyä kilometrikorvaukset, kun käytännöt ovat yhtenäisiä ja raportit selkeitä. Palvelumme toimii sekä netissä että mobiilisovelluksena.
Ystävällinen asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin tarpeisiisi taatusti nopealla aikataululla. Huolehdimme esimiesten puolesta ajopäiväkirjan käyttäjien kysymyksistä ja mahdollisista ongelmatilanteista. Tarvittaessa järjestämme koulutuksen palvelun käyttäjille. Teemme myös laiteasennukset yhdessä käyttäjien kanssa.

 

Ajoneuvo laskuttaa itse eri asiakkaat ja työtehtävät


Ajoneuvon seurannalla on mahdollista pitää automaattisesti kirjaa ajoneuvoilla ja työkoneilla tehdyistä töistä ilman, että jokainen työtehtävä täytyisi kirjata erikseen, riippumatta kaluston tai työtehtävien laajuudesta. Palvelumme voi asentaa niin moneen ajoneuvoon kuin on tarpeen asiakkaan toiveiden mukaisesti. 
Ajopäiväkirja kertoo tarkasti, mihin resurssit kohdentuvat. Se auttaa vähentämään turhia kuluja, sekä ajan että rahan muodossa. Eräs asiakkaamme sai vähennettyä polttoainekulujaan, kun palvelumme avulla selvisi, että talvipakkasilla henkilöstö piti autoja tyhjäkäynnissä.
Kerätyllä datalla asiakkaamme voivat antaa entistä tarkempia tarjouksia ja vastauksia tarjouspyyntöihin omille asiakkailleen.

-