Destian koko kalusto jo viidettä vuotta hallinnassa Helpten-palvelulla

Suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyritys Destia Oy päätyi kilpailutuksen jälkeen yhteistyöhön Helptenin kanssa vuoden 2012 alusta alkaen. Hankintainsinööri Jari Kyllösen mukaan Destian tavoitteena oli säästää ajamisen kustannuksissa ja optimoida ajoneuvojen käyttöä. Yrityksen kaikki leasing-ajoneuvot sekä iso osa työntekijöiden omista ajoneuvoista (noin 200 kpl) on varustettu Helpten-palvelulla, koska on haluttu tuoda helpotusta ajojen kirjaamiseen ja ajopäiväkirjan ylläpitoon sekä noudattaa tarkemmin verottajan määrittelemiä leasing-ajoneuvojen verotusarvoon liittyviä määräyksiä*.

Infrarakentamisen ja kunnossapidon reilut 500 tuotantoajoneuvoa (pakettiautot, pienkuorma-autot, henkilöautot) kilpailutettiin myös, jolloin Helptenin vahvuudeksi osoittautui palvelun hinta-laatu -suhde. Hankinnan ja kilpailutuksen taustalla tavoitteena on ollut säästää kustannuksissa sekä helpottaa työnjohtajien työtä ja saada todellinen tieto ajoneuvojen käyttöasteesta.

Nykyisin kaikki tuotantoajoneuvojen ajosuoritteet siirtyvät Helpten-palvelusta automaattisesti Destian omiin järjestelmiin, jolloin tunti- ja kilometriseuranta on helpottunut ja laskutus on täsmentynyt.

Kalustoinsinööri Susanna Helenius kuvailee yhteistyötä Destian ja Helptenin välillä tiiviiksi ja toimivaksi: ”Vaikka ajoneuvo olisi Ivalossa asti, on laiteasennukset tai muut tarpeelliset toimenpiteet aina hoituneet ripeästi ja ammattitaidolla”. Destian tarpeet niin palvelun, laiteasennusten kuin laskutuksen suhteen on aina otettu Helptenillä hyvin huomioon ja Helenius summaakin Helptenin olevan hyvä yhteistyökumppani ajoneuvojen ja kaluston hallinnassa. Jatkossa paikannuspalvelua suunnitellaan laajennettavaksi myös erilaisiin lisälaitteisiin ja perävaunuihin, jotta niiden jäljittäminen esimerkiksi varkaustilanteissa olisi helpompaa.

***

*Kun leasing autolla ajetaan alle 18 000 kilometriä yksityisajoa vuoden aikana, saa verovelvollinen veronpalautusta. Jos taas ajoneuvolla ajetaan yli 30 000 km työajoa vuoden aikana, saa verovelvollinen auton verotusarvoon alennuksen.

 

 

Destia

 

 

Related image

 

 

Autoasi

 

OP

 

MTV

 

Ramboll

 

 

 

 

 
 
 

OTA YHTEYTTÄ

MEILLE TÄRKEINTÄ ON TYYTYVÄINEN ASIAKAS

Asiakaslähtöisellä palvelukonseptilla varmistamme onnistuneen palvelun toimituksen ja päivittäisen käytön


-