Helpten Pro Mobile -käyttöliittymän uudistus

24.05.2021, Helpten

 

Helpten Pro-palvelu toimii tuotantoajoneuvoille ajopäiväkirjana. Pro-palvelu kirjaa ajot, mahdollistaa mahdollistaa ajoreittien selailun sekä yksinkertaisesti helpottaa kaluston hallintaa. Nyt teemme kaluston hallinnasta entistäkin helpompaa, sillä kuluneen kevään aikana olemme valmistelleet Pro-palvelun mobiilisovelluksesta uuden version.

Helpten Pro Mobile -käyttöliittymän uudistuksen takana oli havaittu tarve entistä selkeämmälle ja helppokäyttöisemmälle sovellukselle. Pääpointtina uudistuksessa otettiin huomioon käyttäjäkokemuksen parantaminen, mutta myös kokonaisvaltainen sovelluksen kehittäminen ja vieminen eteenpäin. Uusi mobiilisovellus mahdollistaa nyt Fleet Managereiden, kalustovastaavien sekä kuljettajien entistäkin helpomman kaluston hallinnan. 

Uudistettu tuotantoajoneuvojen mobiilisovellus on tulossa julki toukokuussa 2021. Viime kevään aikana olemmekin tuoneet markkinoille monia uudistuksia niin ajopäiväkirjoissa, kaluston hallinnassa kuin arvokkaiden esineiden seurannassa. Uudistukset näkyvät käyttöliittymissä sekä osittain myös kokonaan uusien tuotteiden muodossa. 

 

Mobiilisovellusten uudistamiseen etenee vauhdilla

 

Digitaalisten alustojen jatkuvan muutoksen, ohjelmistojen kehittymisen sekä markkinoiden vaatimusten johdosta mobiilisovellusten päivittäminen ja uudistaminen on väistämätöntä. Näin me ajattelemme Helptenillä.

Taataksemme asiakkaillemme entistä parempaa palvelua ja helpompaa käyttäjäkokemusta, pitää meidän uudistua myös digitaalisten alustojen myötä. Asiakkaidemme palaute otetaan vastaan, jonka avulla pystymme kehittämään toimintaamme siihen suuntaan, mikä on asiakaskuntamme tarve. Asiakaspalautteiden ansiosta huomasimmekin tarpeen myös mobiilisovellusten uudistamisessa.

Helpten Pro Mobile-palvelun uudistaminen oli jatkoa jo aiemmin uudistetulle paikantavalle mobiilisovellukselle. Kyseisen uudistuksen taustalla oli tarjota asiakkaille kiinteän telematiikkalaitteen tilalta mahdollisuutta paikantaa ja kirjata ajoja mobiililaitteen paikannukseen perustuen. Kyseinen uudistus sai hyvän vastaanoton, sillä se koettiin heti tarpeelliseksi.

 

Web-käyttöliittymän uudistus jo käynnissä

 

Mobiilisovelluksien uudistukset eivät suinkaan ole ainoat kehityskohteet tänä keväänä, vaan jatkoa on tulossa myös muihin digitaalisiin alustoihin. Uskomme, että jatkuva digitaalisten tuotteiden kehitys tuo aikaan kiitosta nykyisiltä asiakkailtamme sekä myös herättää mielenkiintoa myös uudessa asiakaskunnassa.

Helpten Pro Mobile -sovelluksen uudistuksen myötä uudistamme nyt myös tuotantoajoneuvojen web-käyttöliittymää. Teemme web-käyttöliittymästä selkeämmän, toimivamman ja asiakaslähtöisemmän. Tässäkin suhteessa alustan kehityksen taustalla on parantaa asiakkaidemme käyttäjäkokemusta ja sitä kautta parantaa asiakkaidemme tyytyväisyyttä sekä omaa kilpailukykyä tuomalla markkinoille uusia trendikkäitä ratkaisuja kaluston hallintaan.


Heräsikö kysyttävää Pro-palvelustamme tai uudistetuista mobiilisovelluksistamme? Siinä tapauksessa ota yhteyttä: helpten@helpten.fi

 

-