Digitaalinen palvelu pitää sinut kartalla autojen katsastuksista ja huolloista

06.05.2021, Helpten

Katsastus- ja huoltomuistutukset

 

Tuntuuko työsuhdeautojen hallinta mahdottomalta? Elättekö epäselvyydessä autojenne katsastus- ja huoltoajankohdista? Helptenin digitaalinen palvelu tuo helpotusta kaluston hallintaan. 

Digitaalinen kaluston hallintapalvelu selkeyttää ja nopeuttaa yrityksen kalustovastaavan työtä, sillä kaikki tiedot löytyvät kätevästi yhdestä paikasta. Pysyt kartalla siitä, mitä autoja yrityksellä on käytössä sekä milloin autojenne katsastus- ja huoltoajankohdat ovat.

Digitaalinen kaluston hallintapalvelu toimii täysin verkossa, jolloin näet helposti tietokoneen tai mobiilin näytöltä listauksen autoistasi. Palvelu nostaa esiin autot, jotka tarvitsevat toimenpiteitä, jolloin käyttäjän on helpompi seurata autojen tilannetta. Saat palvelusta myös sähköpostimuistutukset lähenevistä katsastus- ja huoltotoimenpiteistä.

 

Älykästä huolenpitoa yrityksien autoille – säästä aikaa ja rahaa

 

Digitaalisten työkalujen käyttö hyödyttää yritystä säästämällä työntekijöiden aikaa. Myös tässä tapauksessa digitaalinen kaluston hallintatyökalu lisää tehokkuutta ja säästöjä manuaalisen työn vähentymisen kautta.

Yhteiskäyttöautot ovat yleistyvä trendi monessa yrityksessä. Yhteiskäyttöautojen yleistyminen vaatii myös oikeat työvälineet ajoneuvo-omaisuuden hallintaan. Helptenin kaluston hallintapalvelun avulla yhteiskäyttöautojen hallinnointi helpottuu huomattavasti.

Yrityksen kaluston hallinnasta vastaavan työ helpottuu, selkiytyy ja nopeutuu kaluston hallintatyökalun johdosta, sillä tietoja ei tarvitse muistaa ulkoa tai etsiä eri paikoista. Kaluston hallinnasta vastaava näkee yhdellä silmäyksellä autojen tiedot, huolto- ja katsastustilanteen sekä huoltohistorian. Kaikki autoihin liittyvä data löytyykin kätevästi yhdestä paikasta.

Autojen huolto- ja katsastusajankohtia ei myöskään tarvitse muistaa ulkoa. Käyttöliittymä lähettää sähköpostimuistutukset autojen lähenevistä katsastuksista ja huolloista sekä varatuista katsatus- ja huoltoajoista. Vähentämällä muistettavien asioiden määrää, voidaan helpottaa kalustovastaavan työtä.

 

Digitaalinen palvelu autojen hallintaan

Yksinkertainen ja helppo käyttöönotto

 

Palvelu on helppo ja nopea ottaa käyttöön. Verkkopohjainen ratkaisu ei vaadi ohjelmien asennusta tietokoneeseen ja se toimii myös mobiililaitteissa.

Palvelu käyttää Trafin liittymää, josta se tuo katsastustiedot autoista. Palvelu kertoo autojen rekisterinumeron, kuljettajatiedot, yhteyshenkilötiedot, kotikorjaamotiedot, katsastusajankohtan, mittarilukeman sekä kuukauden ajetut kilometrit.

Palvelun ominaisuuksiin kuuluu jaettu näkymä ajoneuvojen tietoihin. Jaettu näkymä yhdistää auton, auton käyttäjän, ajoneuvoista vastaavan ja huoltokorjaamon sekä tehostaa näin ollen toimintaa. 

 

Palvelu kehittyy edelleen 2021

 

Katsastus- ja huoltohistorian sekä muistutusten lisäksi tuomme palveluun lisäominaisuuksia. Mikäli yrityksessä on käytössä leasing-auto sopimuksella, voidaan palveluun integroida myös sopimuskausien pituudet, jolloin ne on myös kätevästi samassa paikassa kuin muu kaluston hallinta.Lisämahdollisuutena kaluston hallinnan hoito voidaan myös ulkoistaa huoltokorjaamoille. 

Heräsikö kysyttävää huolto- ja katsastusmuistutuksista tai olisit kiinnostunut kuulemaan lisää? Siinä tapauksessa ota yhteyttä: helpten@helpten.fi


 

-