AJANKOHTAISTA

Ajoneuvo, joka laskuttaa itse, kun sinä keskityt töihisi

16.02.2021, Helpten

Otsikko voi kuulostaa tulevaisuuden tieteisfantasialta, mutta se on jo nykypäivää. Ajoneuvo on mahdollista laittaa laskuttamaan itse ajomääristään ja erinäisistä työtehtävistään kotimaisen Helptenin avulla.


Helptenin automaattisesti matkat kirjaava kotimainen ajopäiväkirjapalvelu vapauttaa käyttäjän vanhanaikaisista paperi- ja Excel-kirjauksista, eikä päivän aikana tarvitse miettiä tai laskea miten paljon tulikaan ajettua. Automaattinen seuranta vapauttaa työaikaa, kohdentaa resursseja ja lisää turvallisuutta kaluston hallinnassa. Eräälle asiakkaallemme tekemämme kyselyn mukaan 68 prosenttia automaattisen ajopäiväkirjan käyttäjistä kertoi säästäneensä aikaa 1-3 tuntia, ja 24 prosenttia 4-7 tuntia kuukaudessa. Mikä hienointa, kaikki vastaajat suosittelisivat palveluamme muillekin.
Kotimaisena palveluna vastaamme mm. Finavia kenttäkaluston ja Destian ajoneuvojen ja työkoneiden reaaliaikaisesta seurannasta. Olemme näin edesauttamassa lentokentän turvajärjestelyjä mahdollistamalla koko kaluston reaaliaikaisen paikannuksen. Myös 800 tyytyväistä kiinteistövälittäjää on jo ottanut palvelumme käyttöönsä.

 

Sinä tilaat, me hoidamme loput


Ohjelmamme on helppo käyttää ja vaivatonta asentaa mihin ajoneuvoon tahansa. Järjestelmä kirjaa kaikki ajot automaattisesti. Käyttäjän tarvitsee vain valita ajaako hän työ- vai yksityisajoa. Raportin voi tehdä kuukausittain tai haluttuina ajanjaksoina. Esimiehen puolestaan on helppo hyväksyä kilometrikorvaukset, kun käytännöt ovat yhtenäisiä ja raportit selkeitä. Palvelumme toimii sekä netissä että mobiilisovelluksena.
Ystävällinen asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin tarpeisiisi taatusti nopealla aikataululla. Huolehdimme esimiesten puolesta ajopäiväkirjan käyttäjien kysymyksistä ja mahdollisista ongelmatilanteista. Tarvittaessa järjestämme koulutuksen palvelun käyttäjille. Teemme myös laiteasennukset yhdessä käyttäjien kanssa.

 

Ajoneuvo laskuttaa itse eri asiakkaat ja työtehtävät


Ajoneuvon seurannalla on mahdollista pitää automaattisesti kirjaa ajoneuvoilla ja työkoneilla tehdyistä töistä ilman, että jokainen työtehtävä täytyisi kirjata erikseen, riippumatta kaluston tai työtehtävien laajuudesta. Palvelumme voi asentaa niin moneen ajoneuvoon kuin on tarpeen asiakkaan toiveiden mukaisesti. 
Ajopäiväkirja kertoo tarkasti, mihin resurssit kohdentuvat. Se auttaa vähentämään turhia kuluja, sekä ajan että rahan muodossa. Eräs asiakkaamme sai vähennettyä polttoainekulujaan, kun palvelumme avulla selvisi, että talvipakkasilla henkilöstö piti autoja tyhjäkäynnissä.
Kerätyllä datalla asiakkaamme voivat antaa entistä tarkempia tarjouksia ja vastauksia tarjouspyyntöihin omille asiakkailleen.

Lue lisää »

Elisa Auto -palvelu siirtyy liiketoimintakaupalla Helpten Oy:lle

16.05.2019, Rauno Toivonen

Elisa on selkeyttänyt palveluvalikoimaansa ja sopinut Elisa Auto -palvelun kokonaisvastuun siirtämisestä Helpten Oy:lle 1.6.2019 alkaen. Ajoneuvojen huoltoon, paikannukseen ja ajoseurantaan keskittyneet palvelut siirtyvät kokonaisuudessaan yhteystyökumppani Helptenille.


Elisa ja Helpten ovat tehneet yhteistyötä jo pitkään ammattiautoilun digitalisoimiseksi. Liiketoimintakauppa on luonnollinen jatko yhteistyölle. Helpten on tähänkin saakka ollut päävastuussa Elisa Auto -projekteista ja tuotteen eteenpäin viemisestä. Kaupan myötä Suomen ammattiautoilun palveluiden edelläkävijänä Helpten ottaa kokonaisvastuun Elisa Auto -palvelusta ja sen kehittämisestä edelleen. Elisa Auto -asiakkaille palvelut säilyvät samana eikä käyttökatkoksia aiheudu.


Palvelun laskutus alkaa Helptenin kautta heinäkuussa 2019. Elisa Auto -palveluihin liittyvissä tilaus- ja laskutusasioissa Helptenin asiakaspalvelu palvelee 1.6.2019 lähtien sähköpostitse helpten@helpten.fi tai puhelimitse 010 423 7080 (arkisin klo 09.00-16.00). Helpten vastaa jatkossa myös Elisa Auton tukipalveluista. 1.6.2019 lähtien tukipalvelut sisältyvät kuukausimaksuun eli yhteydenotoista Helpten asiakaspalvelunumeroon ei veloiteta lisämaksua.
 

Tukipalvelun yhteystiedot:
• support@helpten.fi
• 010 423 7081 arkisin 9-16

Kiitämme Elisa Auto -asiakkuudestanne ja yhteistyöstä kanssamme!
 

Lue lisää »

Automaattisesti laskuttava ajoneuvo

14.12.2018, Rauno Toivonen

Mikseivät ajoneuvot laskuta itsekseen asiakkaita?

Entäpä jos… Turhia työvaiheita ja tylsää työtä voidaan poistaa. Oletteko ajatelleet, että ajoneuvot voisivat laskuttaa automaattisesti asiakasta tehdyn ajan ja työtyypin mukaisesti? Olemme tehneet tällaisen ratkaisun asiakkaalle. Kannattaa aina miettiä mitä voisi tehdä paremmin.

Kerromme mielellämme lisää aiheesta, otathan yhteyttä myyntiimme! 

Lue lisää »

Subscription economy is here – autoilussa ei.

03.12.2018, Rauno Toivonen

Ensi vuonna pitäisi vaihtaa auto – haluaisin uusia palvelusopimuksen kuten Netflixin ja Spotifyn osalta eli palvelu jatkuisi samanlaisena. Sama merkki, musta, sama kone ja varusteet. Miksi en vain voi saada ehdotusta ja klikata mobiilisovelluksesta vaihdon tapahtuvaksi työpaikan parkkipaikalla. Näin se ei vielä nyt mene, joten nokka kohti autokauppaa vaikka ei huvittaisi.

Minulle ei käy jakamistalouden paketti tässä ja nyt, kuten ei myöskään 90%:lle suomalaisista, jotka haluavat henkilöauton olevan henkilökohtainen. Aika paljon on mahdollisuuksia luoda autoilijalle parempia jatkuvan palvelun paketteja. Tulen mielelläni kertomaan lisää miten tämä on mahdollista tehdä.

Lue lisää »

800 kiinteistövälittäjää käyttää automaattista ajopäiväkirjaa - Miten teillä?

27.11.2018, Rauno Toivonen

Moni toimiala digitalisoituu vauhdilla, mutta autoilun rintamalla ollaan joissain tapauksissa vielä liikkeellä ruutupaperin kanssa.

Saimme juuri uuden kiinteistövälitysketjun asiakkaaksemme, ja nyt jo 800:lle kiinteistövälittäjälle auto kirjoittaa automaattisesti ajopäiväkirjaa.

Eräälle asiakkaallemme tehdyn kyselyn mukaan:

  • 68 % vastaajista arvioi säästäneen 1-3 tuntia aikaa kuukaudessa ja 24 % 4-7 tuntia
  • Kaikki vastaajat suosittelisivat palvelua

Kuinka paljon sinä ehtisit tehdä lisää kauppaa säästyneellä ajalla?

Lue lisää »

-